Podcast med Marit Kolby

Aug 20, 2024

Hvorfor er det blitt sånn at barn skal ha is eller vaffel etter en vanlig fotballtrening? Eller enda værre, du går inn i en butikk, eller venteværelse og så blir det helt ukritisk delt ut is på en hvilken som helst dag. Det er noe med frekvensen for hvor ofte det liksom skal være greit å gi barn godteri eller is. 

Som forelder synes jeg det er sinnsykt vanskelig å navigere det sosiale rommet uten å bli oppfattet som en kjip fyr. Ja, de skal få godteri og snop, men det er så mange muligheter gjennom en uke. 

Dette temaet og masse andre spennende ting lærte jeg masse om av den utrolig kompetente  Marit Kolby som gjestet podcasten til  Erik Bertrand Larssen . 

Vi snakket enkle grep vi kan gjøre som individer for å få bedre helse, mer overskudd, sove bedre, få mer overskudd og ikke minst at vi kan spise masse god mat uten dårlig samvittighet. Vi snakket også om hvordan få et naturlig forhold å være litt sulten, hvordan vi blir negativt påvirket av de store mataktørene og ikke minst hvordan det er mye politikk i mat og matindustrien. 

Utrolig spennende å få høre alt det kloke Marit kom med. 

Podcasten kommer snart.